02 januari 2010

Vegetarisk tacopaj

Pajdeg:
3 dl mjöl
3/4 dl rapsolja
3/4 dl vatten
Salt

Fyllning:
Quornfärs
1 påse tacokrydda
ca 1 dl vatten
skivade tomater

Täcke:
1 del crème fraiche (neutral smak)
1 del grädde
1 del Cantadou Chili & Paprika
Riven mozzarella



Sätt ugnen på 200°C.

Pajdegen:
Gör pajdegen och förgrädda den i ca 10 minuter.

Fyllningen:
Stek quornfärsen, häll i tacokryddan och vattnet och blanda ihop. Häll upp fyllningen i det förgräddade pajskalet och lägg skivade tomater över färsen.

Täcket:
Blanda ingredienserna och bred alltsammans över fyllningen. Toppa med ett rejält lager riven mozzarella-ost och grädda i ca 15-20 minuter.


Tack, Lotta för receptet!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...